Annonce:

Annonce:

Positive tendenser hos PLAY

PLAY transporterede i september 15.223 passagerer og belægningsprocenten steg til 52,1% mod 46% i august. Den forbedrede belægningsprocent afspejler en stigende efterspørgsel både til og fra Island.

De positive tendenser ses også hos passagererne. I september var der således et fald i antallet af passagerer, der ændrede deres bookinger på grund af Covid-19. Dette skyldes bl.a. faldende COVID-19-tilfælde på Island, voksende forbrugertillid og lempelse af rejsebegrænsningerne i Island og i udlandet.

Efterspørgsel udenfor Island er også steget og dette skyldes i følge PLAY blandt andet at selskabet er ved at bliver et mere kendt brand, også uden for Island, samt lempede COVID-19 restriktioner.

På grund af den positive efterspørgsel har PLAY fra vinter fartplanen tilføjet Amsterdam som en ny destination. Den første flyvning til Amsterdam finder sted den 3. december og der flyves i første omgang to gange om ugen, fra 16. december tilføjes der yderligere to ugentlige afgange. PLAY forventer at offentligøre flere nye destinationer i de kommende uger.

”Vi har været forsigtige på grund af pandemien. Nu da den lokale turisme viser tegn på bedring og rejserestriktioner bliver lempet, ser vi vores belægningsprocent stige og efterspørgselen de kommende måneder ser meget positiv ud. Vi er meget optimistiske og ser meget frem til næste år. Jeg er virkelig begejstret for at byde mange nye medarbejdere velkommen til vores team, vi har spændende tider foran os, ”siger Birgir Jónsson CEO hos PLAY.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.