Annonce:

Annonce:

PLAY har underskrevet en aftale om to nye fly

PLAY har underskrevet en aftale med China Aircraft Leasing Group Holdings Limited (CALC) om to nye A320neo-fly. Første fly leveres til PLAY i næste uge og vil blive monteret og malet i henhold til PLAYs specifikationer. Andet fly ankommer til Island i marts 2022. Begge fly er helt nye og bliver leveret direkte fra Airbus.

Disse er flyene, som PLAY tidligere har meddelt, at de har underskrevet en hensigtserklæring (LOI) for.

I september underskrev PLAY en aftale med GECAS for tre A320neo og et A321NX. Flyene er planlagt til at blive leveret mellem efteråret 2022 og foråret 2023.

Med denne aftale udnytter PLAY de fordelagtige vilkår på det markedet, sikrer splinternye fly og fastlåser langsigtede omkostningsbesparelser og driftseffektivitet.

De miljøvenlige Airbus A320-fly er i følge PLAY perfekte til deres operationer. A320-familien har fleksibilitet i størrelse og rækkevidde, som gør det muligt for PLAY at nå markeder på begge sider af Atlanten med mindre brændstofforbrug og flyene fællestræk, hvilket skaber en konkurrencefordel.

“Vi er glade for at tilføje yderligere fly til PLAY-flåden. Vi inddrager bevidst miljøvariabler i vores beslutningstagning, og tilføjelsen af ​​disse brændstofeffektive fly vil hjælpe os med at nå vores vækstmål.” siger Birgir Jónsson, PLAYs administrerende direktør.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.