Annonce:

Annonce:

Nyt mia-tab til Norwegian

Første kvartal af 2021 blev en kostbar affære for det kriseramte lavprisselskab.

Underskuddet før skat endte på 950 mio. dkr. Ifølge ledelsen er underskuddet ”som ventet”, og en konsekvens af de fortsatte rejserestriktioner.

Norwegian er i slutfasen med gennemførelsen af en omfattende rekonstruktion, som omfatter akkordordninger med kreditorer, statsstøtte, tilførsel af ny kapital samt fornyet lånoptagelse. Rekonstruktionen sker under tilsyn af domstole i både Irland og Norge.

Ifølge Norwegian-ledelsen er man i slutfasen med at indgå aftaler med nye investorer, og forventer at kunne præsentere resultatet heraf inden udgangen af maj måned.

”Kvartalsresultaterne viser tydeligt, at vi har stået i en udfordrende situation de sidste tre måneder. Trods dette ser vi nu fremad mod et positivt udfald af Examiner-processen (i Irland, red.) og rekonstruktionen (i Norge, red.), samtidig med at vi arbejder på at gennemføre en kapitalrejsning. Samlet set vil dette sikre Norwegian en stabil og bæredygtig finansiel struktur, siger finansdirektør i flyselskabet, Geir Karlsen, i en pressemeddelelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.