Annonce:

Annonce:

Norwegian: Vi mærker forbedret bookingtendens

Selvom Norwegian stadig er hårdt presset af lav efterspørgsel, mærker man også en positiv bookingtendens. Udrulningen af Corona-vacciner i markederne giver plads til ny optimisme.

Norwegians trafiktal for februar blev igen kraftigt påvirket af lavere efterspørgsel som følge af myndighedernes rejserestriktioner i Europa.

I februar fløj 61.374 kunder med selskabet, 97 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 98 procent og passagertrafikken (RPK) faldt med 99 procent. Belægningsgraden lå på 38,1 procent, en reduktion på 44 procentpoint.

Men der er også lyspunkter i meldingen fra det kriseramte lavprisselskab.

”Smittesituationen og rejserestriktioner i Europa påvirker fortsat vores drift negativt i februar. Samtidig ser vi, at vaccineudrulningen i mange markeder giver øget optimisme og rejselyst, hvilket afspejles i positive bookingtendenser. Vi er klar til at ønske flere kunder velkommen ombord, så snart Europa åbnes gradvist igen”, siger koncernchef i Norwegian Jacob Schram.

Norwegian havde i gennemsnit otte fly i drift i februar, hovedsageligt på norske indenrigsruter. I alt gennemførte Norwegian 96,8 procent af de planlagte flyvninger i februar, og af disse var punktligheden på 93,5 procent.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.