Annonce:

Annonce:

Norwegian: Trafiktal stadig presset af pandemi

Nu er 10 fly i drift i det norske lavprisselskab.

Lavprisselskabet Norwegian lider, i lighed med alle andre flyselskaber, stadig under de mange rejserestriktioner, der følger af Covid 19 pandemien. I april måned transporterede selskabet 59.431 rejsende, og selvom det faktiske er ca. 18.000 flere end i april måned sidste år, er et stadig en brøkdel af passagertallet før Corona.

Den totale kapacitet (ASK) gik 7 pct. ned, mens passagertrafikken (RPK) voksede med 115 pct. Belægningsgraden på Norwegian-flyene endte på 42,2 pct, hvilket er ca. en fjerdedel mere end samme måned sidste år.

”Pandemien og rejserestriktionerne fortsætter med at påvirke driften, selvom passagertrafikken stiger i forhold til sidste år. Givet at genåbningen af grænserne i Norge og på tværs af Europa fortsætter, er forudsætningerne for at fortsætte en gradvis øgning af trafikken til stede. Vi tilpasser løbende vores trafikprogram for at imødekomme efterspørgslen”, siger koncernchef i Norwegian, Jacob Schram.

Norwegian havde ti fly i drift i april, hovedsageligt på norske indenrigsruter. I alt gennemførte Norwegian 97,7 procent af de planlagte flyvninger i april, og heraf var punktligheden på 97,8 procent

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.