Annonce:

Annonce:

Norwegian tabte tæt på 700 mio. i tredje kvartal

Kvartalsrapport kraftigt påvirket af nedgang efter sommeren.

”Vores resultater i tredje kvartal viser klart, at effekterne af den globale covid-19-pandemi fortsætter med at påvirke vores operationer og finansielle position kraftigt,« siger topchef Jacob Schram i en børsmeddelelse.

Ifølge den norske luftfartsanalytiker, Hans Jørgen Elnæs, vil likviditetsbeholdningen i Norwegian formentlig kunne holde selskabet i live frem til senest maj måned næste år. Elnæs pointerer blandt andet, at gårsdagens fritstillelse af 1.600 ansatte, samt planerne om at sætte yderligere 15 fly på jorden, vil sænke omkostningerne drastisk fremover, så de månedlige tab mindskes.

Norwegian fik i går afslag fra den norske regering på yderligere krisehjælp, noget selskabets ledelse ellers har argumenteret ivrigt for nødvendigheden af i de seneste måneder. Koncernchef Jacob Schramm, sagde på et pressemøde tirsdag formiddag, at han herefter ikke kan ”udelukke nogen scenarier”, heller ikke en lukning af flyselskabet.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.