Annonce:

Annonce:

Norwegian-redning trækker ud

Ingen modstand fra kreditorer på dagens retsmøde i Oslo. Ifølge finansdirektør kan en rekonstruktion trække ud i endnu to måneder.

Flykoncernen Norwegian forklarede i dag retten i Oslo om fremdriften i arbejdet med at rekonstruere koncernen økonomisk, og derved undgå en truende konkurs.

Retsmødet fandt sted i forlængelse af et tilsvarende møde i Dublin, Irland, i fredags; Norwegian-koncernen er nemlig under konkursbeskyttelse i begge lande. Og også på retsmødet i dag fik Norwegian til sagen om en forlængelse af konkursbeskyttelsen, idet ingen kreditorer modsatte sig.

Finansdirektør i Norwegian, Geir Karlsen, forklarede på dagens retsmøde, at den oprindelige tidsplan, formentlig ikke kan overholdes. Tidsplanen forudsætter, at en færdig redningsplan kan godkendes senest den 26. februar, men ifølge Karlsen kan det sagtens blive både marts eller april, før man er klar. Det skyldes bl.a. at flykoncernen har anlagt sag mod amerikanske Boeing, som man vil have til at erstatte de voldsomme tab, Norwegian har haft i forbindelse med groundingen af Boeing 737 MAX fly i flåden.

Norwegian har været i konkursbeskyttelse siden starten af december 2020.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.