Annonce:

Annonce:

Norwegian opskalerer igen i Danmark

Genansætter 200 og lancerer sommerprogram med 27 internationale ruter fra København og to fra Aalborg.

Flyselskabet Norwegian er tilbage i Danmark og genansætter nu 200 medarbejdere, når selskabet åbner base i København. Samtidig offentliggør selskabet sit sommerprogram, der rummer 27 internationale ruter fra København, to fra Aalborg. Desuden opskaleres indenrigsruten mellem København og Aalborg.

Tidligt i morges afgik DY3670 fra Københavns Lufthavn til Malaga i Spanien som det første Norwegian-fly med dansk besætning, siden Corona-lukkede stort set hele trafikprogrammet i april sidste år. Afgangen markerer den officielle genåbning af Norwegians base i København, der i løbet af sommeren vil nå op på ca. 200 ansatte piloter og kabinepersonale.

Samtidig har Norwegian lanceret sit danske trafikprogram for sommeren, der tæller i alt 29 ruter fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn flyver Norwegian til 27 af by- og soldestinationer. Samtidig øges der til fire daglige afgange på indenrigsruten mellem København og Aalborg. Fra Aalborg flyver Norwegian derudover til både Alicante og Malaga.

Nytiltrådt Norwegian-topchef Geir Karlsen siger i en pressemeddelelse, at man er ”meget tilfredse” med genopbygningen af basen i Danmark: ”Vi har skabt et stærkt selskab, der fokuserer benhårdt på vores kunder i Danmark, Skandinavien og Europa, og med en meget robust økonomi, der betyder, at vi kan levere høj service til lave priser”, siger koncernchefen. Han tilføjer, at det er ”kæmpestort” for selskabet at byde ”velkommen hjem” til 200 medarbejdere, som blev opsagt som følge af Corona-nedlukningen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.