Annonce:

Annonce:

Norwegian: Januars passagertal 96% under sidste år.

74.224 kunder rejste med Norwegian i januar.

Norwegians trafiktal for januar er kraftigt påvirket af lavere efterspørgsel på grund af rejserestriktionerne i Europa.

I januar fløj 74.224 kunder med Norwegian, 96 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 98 procent og passagertrafikken (RPK) faldt med 99 procent. Belægningsgraden lå på 35,9 procent, 45 procentpoint mindre end i januar 2020.

”Pandemien påvirker fortsat vores drift negativt i januar. Smittesituationen og rejserestriktioner gør, at færre kan eller vil rejse nu, men vi håber og tror, at det vil forandre sig hen mod sommeren. Vi gør alt, vi kan, for at Norwegian kommer styrket og mere konkurrencedygtigt ud af reorganiseringen, som selskabet befinder sig i, og vi ser frem til at byde flere kunder velkommen ombord i tiden fremover”, siger koncernchef i Norwegian, Jacob Schram, i en pressemeddelelse.

Lavprisselskabet havde i gennemsnit otte fly i drift i januar, hovedsageligt på norske indenrigsruter. I alt gennemførte Norwegian 96,8 procent af de planlagte flyvninger i januar, og af disse var punktligheden på 90,4 procent.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.