Annonce:

Annonce:

Nu koster det ekstra at tage kabinekuffert med på Norwegian-flyvninger

Norwegian har i går ændret deres håndbagageregler, der medfører, at kunder nu skal betale ekstra for at tage en kabinekuffert med på flyet. Billetter købt før 23. januar påvirkes ikke af ændringerne.

Flere og flere lavprisselskaber er begyndt at indføre yderligere omkostninger, for at passagerer kan få lov til at medbringe kabinekuffert på flyet, som lægges i bagagehylden over hovedet. Seneste flyselskab til at ændre priserne for håndbagage er Norwegian.

Alle rejsende med det skandinaviske flyselskab kan medbringe håndbagage, uanset billettype. Hvis man kun har behov for en taske, der kan være under sædet foran, kan man vælge den allerbilligste billettype uden yderligere omkostninger. Ønsker man at medbringe en lille kabinekuffert, som skal lægges i bagagehylden, skal man betale ekstra eller vælge en anden billettype.

Ændringerne i håndbagagereglerne indebærer også, at det stykke håndbagage, som alle kunder kan tage med ombord, er større end tidligere. Vægtbegrænsningen på indtjekket bagage øges fra 20 til 23 kilo, og kunder med fleksibel billet kan medbringe 15 kilo håndbagage i stedet for de tidligere 10 kg.

– Det er en almindelig misforståelse, at der er plads til alles kabinekufferter ombord, men de fleste af vores fly har plads til 186 passagerer og kun cirka 80 små kabinekufferter i bagagehylderne. Derfor er det vigtigt, at vi har gode regler på plads, sådan at vi undgår at bruge tid på at omorganisere håndbagage ombord og flytte håndbagage til lastrummet, hvilket kan skabe frustration og let føre til forsinkelser.

– At flyene afgår til tiden, er noget af det vigtigste for Norwegians rejsende, og vi oplever stor opbakning til de nye bagageregler blandt vores kunder, siger Nybø Carlsen, siger Cecilie Nybø Carlsen, chef for produktudvikling i Norwegian.

Billetter købt før 23. januar påvirkes ikke af ændringerne.

Dette er inkluderet i de forskellige billettyper:

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.