Annonce:

Annonce:

Norwegian genindfører automatisk refusion

Lavprisselskab erkender, at mange kunder har ventet for længe på at få refunderet flybilletter, og genindfører nu den automatiske refusionsbetaling, som blev sat i bero i foråret.

”Vores mål er, at alle som har krav på det, vil få refunderet deres aflyste rejse senest i oktober. Det gælder også de kunder, som har købt billetten gennem et rejsebureau” siger informationsdirektør i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, Dagens Næringsliv.

Med den automatiske refusion kan kunderne søge om, og få udbetalt refusion, hurtigt og online. Det kræver dog at den billet, man søger om refusion for, står som en aflyst flyafgang i bookingsystemet.

Hos SAS har man ingen planer om at indføre automatisk refusion af aflyste flybilletter, selvom kunder med også dette selskab i tusindvis stadig venter på at få deres penge retur. Selskabets topchef, Rickard Gustafsson, har tidligere sagt, at man først omkring årsskiftet 2020/21 regner med at være igennem sagsbehandlingspuklen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.