Annonce:

Annonce:

Norwegian annoncerer ændringer i redningsplan

Hæver mål for ny kapital til seks mia. norske kr.

Efter at lavprisselskabet Norwegian har fået godkendt sin rekonstruktionsplan ved domstole i både Irland og Norge, ændrer selskabet nu grundlaget for den godkendte rekonstruktionsplan. Det sker ved at hæve målet for frisk kapital, der skal hentes ind i flykoncernen, fra domstolenes mindstekrav på 4,5 mia. norske kr. til nu seks mia. norske kr.

De ekstra kapital er, ifølge Norwegian selv, nødvendig fordi der er usikkerhed om, hvor hurtigt den internationale genåbning efter måneders Corona-nedlukning vil komme. Og jo længere tid der går før en genåbning for alvor får betydning for luftfarten, jo dyrere bliver rekonstruktionen af Norwegian.

Ifølge det norske medie E24.no er ambitionen om at hente mere ny kapital ind i lavpriskoncernen blandt andet begrundet med ”tilbagemeldinger fra investorer”. Samtidig antyder mediet, at der allerede nu foreligger aftaler med en del investorer, om at skyde nye penge i flykoncernen.

Hvis Norwegians rekonstruktionsplan lykkes, er det planen at flyselskabet kan træde ud af den nuværende konkursbeskyttelse og tilbage i normal drift i slutningen af maj måned.

Selskabet har i øvrigt fremrykket tidspunktet for offentliggørelsen af regnskabet for første kvartal af i år, så regnskabet nu fremlægges allerede den 29. april.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.