Annonce:

Annonce:

Norwegian-aktie op efter chef-exit

Norwegian stiger fra morgenstunden med næsten 12%. Direktørskifte og bemærkelsesværdig købsanbefaling vurderes at drive kursen op.

Norwegian-aktien bliver, kort efter børsåbning i Oslo, handlet til priser, som ligger 11,9% over lukke-niveauet mandag, og bag den voldsomme kursstigning ligger to forklaringer.

Dels meddelte den nyvalgte Norwegian-bestyrelse i går morges, at man – til de flestes overraskelse – skiller sig af med koncernchefen gennem det seneste halvandet år, Jacob Schram, som erstattes af den hidtidige finansdirektør, Geir Karlsen.

Dels har DNB Markets udsendt en købsanbefaling af Norwegian-aktien med et ambitiøst kursmål på 17 NOK pr. aktie. Norwegian-aktien blev i den seneste nyemission i maj måned sendt på børsen til en tegningskurs på 8,60 NOK.

Købsanbefalingen fra DNB Markets er bemærkelsesværdig fordi netop DNB er blandt de fem såkaldte ”hjørnestensinvestorer”, som tilsammen investerede omkring fire mia. NOK i lavpriskoncernen, i forbindelse med den seneste finansielle rekonstruktion i foråret.

DNB Markets står dog ikke alene med en revurdering af Norwegian-aktien; Også to andre finanshuse i Norge har sendt købsanbefalinger ud, dog med et noget lavere kursmål end de ambitiøse 17 NOK for en aktie i flykoncernen.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.