Annonce:

Annonce:

Norsk regeringsafslag til Norwegian bliver måske ændret

Muligt alternativt flertal i det norske Storting vil komme lavprisselskab til undsætning.

Sent mandag eftermiddag tegnede der sig et – muligt  – flertal udenom den norske regering, for at sikre milliardhjælp til lavprisselskabet Norwegian. Det er det norske Senterpartiet, der vil forsøge at samle Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet i et alternativt flertal for at sikre flyselskabets overlevelse i det kommende driftsår.

”Vi vil forsøge at samle flertal til at give regeringen en instruks om at finde en løsning, der sikrer arbejdspladser og rutetilbud i Norwegian” siger Geir Pollestad fra Senterpartiet til det norske nyhedsbureau NTB.

Fos Fremskrittspartiet forholder man sig, indtil videre, afventende overfor initiativet, uden at afvise det. Hans Andreas Limi fra Fremskrittspartiet siger til NTB, at man i første omgang afventer de regeringsforslag til generelle forlængelser af hjælpepakkerne til luftfarten, som er varslet, men endnu ikke fremlagt.

Arbeiderpartiet har ikke reageret på Senterpartiets føler. Men norsk LO, som traditionelt arbejder tæt sammen med Arbeiderpartiet, stiller sig positivt overfor tanken, og henviser til at ganske mange arbejdspladser står til at forsvinde, hvis Norwegian ikke overlever.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.