Marty St. George bliver ny kommerciel direktør i Norwegian

Norwegian foretager ændringer i øverste ledelse og udnævner Marty St. George til ny midlertidig kommerciel direktør. Han har bred erfaring med kommerciel luftfart og var senest handelsdirektør hos det amerikanske luftfartsselskab JetBlue Airways.

Norwegians kommercielle direktør Helga Bollman Leknes har besluttet at forlade virksomheden efter lidt over to år. Hun blev tilbudt en anden rolle i den øverste ledelse, men har valgt at lede efter andre muligheder uden for Norwegian. Bollman Leknes startede i Norwegian i 2017 som HR-direktør og fik i november 2018 også rollen som kommerciel direktør.

– Jeg vil gerne takke Helga Bollman Leknes for hendes indsats i Norwegian, både som kommerciel direktør og HR-direktør. Det er trist, at hun har valgt at forlade virksomheden, men jeg ønsker hende held og lykke, siger Geir Karlsen, fungerende CEO for Norwegian.

Marty St. George har over 30 års erfaring inden for luftfartsindustrien. Han var indtil for nylig den kommercielle direktør for det amerikanske flyselskab JetBlue Airways. Han har også haft centrale positioner i United Airlines og US Airways med ansvar for forskellige kommercielle funktioner såsom ruteplanlægning og markedsføring.

– Jeg er meget glad for, at Marty St. George har sagt ja til den her vigtige rolle. At styrke vores kommercielle position og øge indtægterne er afgørende for at levere i overensstemmelse med strategien om at gå fra vækst til lønsomhed. Jeg er overbevist om, at Marty St. George med sin brede erfaring fra store amerikanske flyselskaber vil blive et aktiv for virksomheden, fortsætter Geir Karlsen.

Kommentarer är stängda.