Annonce:

Annonce:

Lufthansas Explorer, en superyacht i himlen

En A330 som flyvende superyacht med egen rummelig terrasse og underholdningsområde? Sådan ser Lufthansa Technik på sit seneste VIP-kabinekoncept, som blev afsløret på Dubai Airshow.

“EXPLORER” konceptet er baseret på superyachter, der gør det muligt for deres velhavende ejere at rejse, hvorhen de vil i luksuriøs stil, fortæller Wieland Timm, salgschef for VIP og Special Mission Aircraft Services hos Lufthansa Technik, til AeroTime.

For maksimal komfort er EXPLORER designet til 8 – 12 passagerer og fokuserer eksplicit på at opfylde kravene til den bedste Explorer-oplevelse, du kan få. Lufthansa Technik valgte Airbus Corporate Jet ACJ330 som platform. Som et klassisk widebody-fly giver det tilstrækkelig plads til en lang række nye kabineidéer. Imidlertid kan dette layout også nemt overføres til ethvert andet widebody-fly som en Airbus A350, Boeing 787 eller 777.

Det kan virke som et mærkeligt tidspunkt at lancere sådan et koncept, men Timm siger, at markedet for at installere VIP-kabiner på privatfly faktisk er meget stabilt. VIP-divisionens omsætning har været stigende hvert af de seneste tre år. Sammen med velhavende enkeltpersoner indretter virksomhedens Special Mission-afdeling jetfly til regeringer, som f.eks. den nye A350’er til den tyske regering.

Flyets første salgsargument lyder måske ikke specielt luksuriøst. Det er en lastdør. Men hvis du åbner den nedad, er det ikke længere en lastdør, men en rummelig veranda. ”Det er en stor altan til et fly. Man kan sidde derude med en drink og nyde udsigten,” siger Timm.

Det andet store trækplaster er underholdningsområdet, som kan bruges som spiseplads, yogastudie eller dansegulv. “Hvis du er i et fly i to uger og flyver jorden rundt, vil du sikkert også gerne feste på et tidspunkt,”

Ved at integrere det unikke projektionssystem fra Diehl Aerospace har Lufthansa Technik skabt et betagende interiør, der udnytter teknologiens fulde potentiale til en VIP-kabine. Systemet dækker enorme områder af loftet og sidevæggene, hvor det bringer en endeløs række af virtuelle verdener til live.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.