Annonce:

Annonce:

Lufthansa viser interesser for ITA Airways

Lufthansa Group er i forhandlinger med ITA Airways om at tage en ejerandel på 15% til 40% af kapitalen i det nye italienske flyselskab.

Lufthansa Group til hensigt at integrere ITA Airways i koncernens drift sammen med Austrian Airlines, Brussels Airlines og SWISS. Hvis aftalen bliver bekræftet, planlægger Lufthansa-koncernen at integrere vedligeholdelse, køb af fly samt omdannelsen af ​​Rom Fiumicino lufthavn til en international hub.

Ved at tage ITA Airways under sine vinger vil Lufthansa forhindre sin hovedkonkurrent, Air France-KLM-gruppen og dennes partner Delta, i at dominere det italienske marked gennem en alliance med ITA Airways på samme måde, som de gjorde med Alitalia inden for SkyTeam alliance. Desuden er Italien Lufthansas næststørste internationale marked efter USA

På sin side sagde Alfredo Altavilla, præsident for ITA Airways, at han var meget interesseret i en overtagelse af Lufthansa.

Det nye italienske flyselskab havde første flyvning den 15. oktober 2021 og erstattede det tabsgivende Alitalia, og siden etableret sig som Italiens flagskibsselskab. Selskabe har bestilt 28 nye Airbus-fly, tilsluttet sig til Skyteam-alliancen og underskrev codeshare aftaler med flere større flyselskaber.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.