Annonce:

Annonce:

Lufthansa-minus: Taber 11 mia. på tre måneder

Flykæmpe venter også underskud i anden halvdel af 2020.

Trods massive besparelser på henved 60% af de faste driftsomkostninger fremlagde Lufthansa i dag et kvartalsregnskab, der viser et minus på godt 11 mia. kr. i 2. kvartal af 2020. Baggrunden er det Corona-relaterede fald i omsætningen, som er på 80% i forhold til samme periode sidste år. Og selvom Lufthansa i perioden har formået at reducere sine faste driftsomkostninger markant, har det altså været langt fra tilstrækkeligt til at skabe balance i kvartalsregnskabet.

I juli måned havde Lufthansa en kapacitetsudnyttelse på blot 20%. Her forudser flyselskabet dog en forbedring i andet halvår, mere præcist regner selskabet med en udnyttelse af kapaciteten på gennemsnitligt 40% i tredje kvartal, mens tallet ventes at runde 50% i slutningen af regnskabsåret.

Selskabet fastholder sin forventning om, at antallet af fuldtidsstillinger er reduceret med 22.000 ved udgangen af 2020.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.