Annonce:

Annonce:

Lufthansa justerer langdistanceservice

I begyndelsen af oktober annoncerede Lufthansa at de ville eliminere gratis spiritus i økonomi og premium økonomi på langdistanceflyvninger. Samtifig vil selskabet introducere menu som supplement til hovedmåltiderne. Her er hvad vi passagererne kan forvente.

Lufthansa eliminerede for nylig gratis mad og drikkevarer på økonomiklasse på de korte distancer . Dette er blevet erstattet af en ny køb om bord menu, kendt som “Onboard Delights.” Flyselskabet introducerer nu “Onboard Delights Interkont” på langdistanceflyvninger.

Denne nye service vil være tilgængelig på 37 langdistanceruter fra den 1. december 2021, inklusive flyvninger til Nordamerika, Sydamerika, Asien og Sydafrika. Fra foråret 2022 er servicen tilgængelig på alle langdistanceruter i foråret 2022.

Den væsentligste ændring er, at Lufthansa ikke længere vil tilbyde gratis spiritus i langdistanceøkonomi eller premium økonomi. Flyselskabet vil dog fortsat tilbyde gratis øl og vin.

Ud over ændringerne til alkoholservice, hvad skal passagererne præcist forvente? Ligesom på kortdistanceflyvninger vil der være en køb om bord-menu til snacks og drikkevarer, der kan købes mellem måltiderne. Dette er beregnet til at supplere de vigtigste tjenester.

Lufthansa har nu offentliggjort sin fulde købsmenu for langdistanceflyvningerne. Og her er hvad kunderne kan forvente

  • Standard spiritus koster 6 EUR, mens premium spiritus koster 7 EUR
  • En 200 ml flaske Laurent-Perrier champagne koster 15 EUR
  • Snacks spænder fra en pakke Haribo gummibjørne for 2 EUR, til fire mini-kager til 9,50 EUR

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.