Annonce:

Annonce:

Lufthansa ændrer servicekoncept

Lufthansa eliminerede for nylig gratis mad og drikkevarer på de korte flyvninger og nu er turen kommet til de længere flyvninger. Nu introducerers "Onboard Delights Interkont" på langdistanceflyvninger.

Den mest markante ændring er, at Lufthansa ikke længere vil tilbyde gratis spiritus i økonomi eller premiumøkonomi. Flyselskabet vil dog stadig tilbyde gratis øl og vin.

Ud over ændringerne i alkoholserveringen, vil der ligesom på kortdistanceflyvninger, være mulighed for at købe snacks og drikkevarer. Disse kan købes mellem måltiderne og er altså et supplement til den almindelig service.

Lufthansa fortæller, at ændringer sker for at opnå større kundetilfredshed med mad- og drikkeudbuddet på langdistanceruter og dette opnås ved at tilbyde et bredere udvalg af produkter af høj kvalitet.

Dette nye servicekoncept bliver afprøvet fra midten af oktober på ruterne til Los Angeles og Boston, og det forventes, at det vil blive rullet ud på alle langdistanceruter fra den 1. december 2021.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.