Annonce:

Annonce:

Leasingselskab sælger ud af Norwegian-aktier

Storaktionær fortsætter med at nedbringe ejerandel.

Leasingselskabet Aercap har igen solgt ud af sin beholdning af Norwegian-aktier. Det fremgår af en norsk børsmeddelelse i går mandag.

I denne omgang har Aercap solgt 47,8 mio. aktier gennem et datterselskab, og når dermed ned på en ejerandel på 3,1 pct. i det norske lavprisselskab, svarende til godt 114 mio. aktier.

Udover aktier i Norwegian ejer Aercap også konvertible obligationer i selskabet, som – hvis de konverteres – kan blive til 219,5 mio. nye Norwegian-aktier.

Aercaps ejerandel i Norwegian nåede oprindeligt op over 10% i forbindelse med gennemførelsen af den første økonomiske redningspakke for flykoncernen, hvor långivere og leasingselskaber accepterede at afskrive og konvertere store tilgodehavender til ejerskab. Men i sidste måned begyndte Aercap at sælge aktierne igen, og halverede sin aktiebeholdning fra de 331 mio. aktier i Norwegian, man var nået op på.

Norwegian har, gennem tre irske datterselskaber søgt om konkursbeskyttelse ved en domstol o Dublin, og skal den 7. december i retten fremlægge en detaljeret redningsplan, som skal accepteres af de større långivere og øvrige kreditorer.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.