Annonce:

Annonce:

Kjos medinvestor i nyt flyselskab

Med en ejerandel på 15% er den tidligere Norwegian-topchef, Bjørn Kjos, igen involveret i norsk luftfart.

Det sker med dannelsen af Norse Atlantic Airways, som også tæller Kjos’ mangeårige ven, Bjørn Kise, i ejerkredsen. De to ejer henholdsvis 15% og 12% af det nystiftede flyselskab, hvis hovedaktionær er Bjørn Tore Larsen. Larsen er i Norge kendt som grundlægger af OSM Aviation, der i mange år har fungeret som rekrutteringsvirksomhed indenfor luftfart.

Det nye flyselskab får som hovedsatsning at etablere lavprisruter på langdistance. Noget, både Norwegian og en række andre flyselskaber, gennem tiden er fejlet med, og som har kostet selskaberne dyrt.

I første omgang skal Norse Atlantic Airways tilbyde flyvninger med Boeing 787 Dreamliner-fly fra Europa til USA. Og næste skridt bliver at sætte Asien på landkortet.

Det nye flyselskab arbejder med planer, hvor første fly afgår i midten af december måned 2021. Ifølge avisen Dagens Industri vil Norse Atlantic Airways blive lanceret med en flåde på i alt 12 fly.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.