Annonce:

Annonce:

ITA bekræfter Airbus ordre

ITA Airways, Italiens nye nationale luftfartsselskab, har bekræftet en ordre hos Airbus på 28 fly, herunder syv A220, 11 A320neo og 10 A330neo, den seneste version af det mest populære A330 widebody-fly.

Ordren bekræfter det aftalememorandum, der blev annonceret den 30. september 2021. Derudover vil flyselskabet fortsætte sine planer om at lease A350’ere for at komplementere sin flådemodernisering.

“I dag tager det strategiske partnerskab med Airbus et vigtigt skridt fremad med færdiggørelsen af ​​den ordre, vi annoncerede i september sidste år. Ud over denne aftale er der opstået muligheder for yderligere samarbejde, især vedrørende den teknologiske udvikling i luftfartssektoren og digitalisering, hvor Airbus er markedsleder. Alt dette er en del af handlingerne for at nå vores mål for miljømæssig bæredygtighed ,” sagde Alfredo Altavilla, administrerende direktør for ITA Airways.

“Vi er meget stolte af at samarbejde med ITA Airways om at bygge deres langsigtede fremtid med de mest effektive Airbus-fly. Denne aftale understøtter ITA Airways mål om at udvikle sit netværk i Europa og internationalt på den mest bæredygtige måde ,” sagde Christian Scherer, Airbus Chief Commercial Officer og Head of Airbus International.

Disse nye Airbus-fly vil udvide den oprindelige ITA Airways-flåde med en ny generation af fly med bedre miljøpåvirkning, udstyret med de nyeste teknologier og state-of-the-art kabiner for at garantere maksimal operationel effektivitet for flyselskabet og den bedste komfort for rejsende.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.