Icelandair reducerer nordamerikanske flyvninger

Icelandair øger antallet af flyvninger med 2 procent fra sidste år og annoncerer en ny rute til Europa inden for få uger. Samtidig vil antallet af flyvninger til Nordamerika falde, og virksomheden forudser, at den ulykkesramte flymodel 737 Max vil vende tilbage til drift i marts næste år. Det meddeler det islandske flyselskab.

Flyselskabet Icelandair har en samlet kapacitet på 5,1 millioner sæder og forventer, at antallet af passagerer næste år vil være 4,2 millioner.

Fokusset for næste år er at øge antallet af passagerer til og fra Island. Hidtil i år har virksomheden fløjet over 1,6 millioner passagerer i årets ti første måneder.

For at opnå det skal frekvensen af ​​flyvninger stige med 2 procent til Europa til destinationer som København, Helsinki, Berlin, Zürich, Madrid og Milano. Frekvensens på ruterne til Paris, Frankfurt og Hamburg falder i stedet, og en ny i Europa annonceres om et par uger.

Samtidig vil kapaciteten til Nordamerika falde med 11 procent fra 2019. Dette sker ved at indstille flyvninger til San Francisco, Kansas City og Tampa.

Icelandair forventer, at Boeing 737 Max-flymodellen vil blive taget i brug igen i marts 2020.

Kommentarer är stängda.