Great Dane Airlines indgår største samarbejdsaftale

Rejseselskabet Bravo Tours tegner kontrakt for et trecifret millionbeløb med det nystartede, nordjyske flyselskab Great Dane Airlines. Det betyder, at alle selskabets nordjyske gæster til sommer går ombord i et Great Dane Airlines-fly.

Bravo Tours og Danmarks nye flyselskab, Great Dane Airlines, har tegnet en trecifret millionkontrakt for sommeren 2020. Great Dane Airlines kommer til at flyve alle Bravo Tours rejsemål fra Aalborg Lufthavn til næste sommer.

– Vi har været med lige siden Great Dane Airlines gik på vingerne første gang i år, og derfor er vi selvfølgelig også glade for, at vi kan indgå endnu en kæmpe kontrakt for sommeren 2020. Vi har nu fået et flyselskab, der er skabt på god, solid, nordjysk service, hvor tillid og tryghed er i højsædet, og vi er stolte over, at vi sammen skal fortsætte dette nordjyske vækst-eventyr, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Flyselskabet vil ikke kun overtage flyvningerne i Aalborg. Det kommer ligeledes til at varetaget flere flyvninger fra Billund og København. Det betyder, at rejseselskabet bruger to af Great Dane Airlines’ fly hele sommeren.

Med den nye aftale bliver Bravo Tours deres største samarbejdspartner, fortæller Thomas Hugo Møller, der er direktør i Great Dane Airlines:

– Bravo Tours bliver vores største samarbejdspartner, og det er jeg rigtig glad for. Vi har fløjet for dem siden juni, og vores værdier passer rigtig godt sammen – vi tror begge to på at god, dansk service er nøglen til en fantastisk ferie, og derfor er jeg også glad for, at vi fortsætter sammen, siger Thomas Hugo Møller.

Great Dane Airlines er et nystartet, nordjysk flyselskab, der første gang gik på vingerne i juni 2019. Bravo Tours har samarbejdet med Great Dane Airlines lige fra de første fly fik luft under vingerne.

– Vores gæster er rigtig glade for at flyve med selskabet, og vi har fået mange positive tilkendegivelser fra dem. Servicen er i top, der er fokus på komfort og præcision – det er dyder, vi alle kan lide. Derfor glæder vi os allerede til sommer, siger Peder Hornshøj.

Great Dane Airlines skal i sommeren 2020 flyve til i alt 9 destinationer for Bravo Tours: Syditalien, Azorerne, Kos, Rhodos, Kreta, Mallorca, Costa de Almeria, Alanya og Golden Sands.

 

Kommentarer är stängda.