Annonce:

Annonce:

Fyrede lufthavnsansætte får gratis kursus af Google

IT-giganten vil, i samarbejde med Tårnby kommune, hjælpe opsagte lufthavnsansatte med digitale færdigheder.

Et samarbejde mellem IT-kæmpen Google og Tårnby kommune skal nu sikre hjælp og støtte til nogle af de mange opsagte medarbejdere i Københavns Lufthavn. I første omgang vil 100 opsagte og fratrådte lufthavnsansatte således blive tilbudt et gratis kursusforløb, der skal sikre en ”digital opkvalificering”, fortæller Google i en pressemeddelelse.

Det første kursus startede i denne uge, og er et fire uger langt forløb. Ifølge Google selv er gennemførelse af kursusforløbet et ”afgørende springbræt” for kursusterne, i deres bestræbelser på at finde nyt arbejde. Google har siden 2017 gennemført tilsvarende kursusforløb for mere end 2.000 deltagere.

Direktør i Google, Malou Aamund, siger i pressemeddelelsen, at ”lufthavnen er en livsnerve for både Tårnby kommune og hele Danmark”, og tilføjer: ” Derfor har det været meget trist at se den lukke ned og rigtig mange dygtige mennesker miste deres arbejde som følge af coronakrisen. Vi håber at kunne hjælpe nogle af dem videre, så de kan komme ud og bruge deres evner – måske endda på en ny måde”.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.