Annonce:

Annonce:

Forventer 20 millioner passagerer over Thanksgiving

Den Amerikanske Transportation Security Administration forventer at screene omkring 20 millioner mennesker mellem fredag og 28. november, næsten tilbage til 2019-niveauet. Mange af disse rejsende sprang over Thanksgiving-rejser sidste år på grund af Covid regeringens rejsevejledninger.

Både Delta Air Lines og United Airlines siger, at søndagen efter Thanksgiving kunne være deres travleste dag siden før pandemien. Flyselskaberne forudser i denne uge, at de mellem 19. november og 30. november vil flyve henholdsvis mindst 5,6 millioner og 4,5 millioner rejsende.

Stigningen i rejsende er gode nyheder for en af ​​pandemiens mest ramte industrier. Men nogle flyselskaber har til tider kæmpet for at opfylde deres ambitiøse tidsplaner, hvilket har resulteret i et stort antal flyaflysninger, senest hos American Airlines og Southwest Airlines.

At få balancen er afgørende, da flyselskaberne forsøger at vende tilbage til rentabiliteten og står over for udfordringer fra højere brændstofpriser og nye nedlukninger i dele af Europa.

Disse luftfartsselskaber aflyste mere end 2.000 flyvninger i efteråret. Forsinkelser og aflysninger har irriteret rejsende, der har klaget over timelange ventetider på at tale med kundeservice, hvor holdetider nogle gange overstiger varigheden af ​​deres fly.

Bemandingsmangel har været en stor udfordring for flyselskaber, som tilskyndede tusindvis af medarbejdere til at tage orlov. Nu kæmper de for at ansætte piloter, reservationsagenter, stewardesser og andre arbejdere. Sygedom har også bidraget til forstyrrelser.

Mindre personale gør det sværere for flyselskaber at komme sig over rutineproblemer som dårligt vejr.

American forventer at flyve omkring 5.000 flyvninger om dagen i Thanksgiving-ugen med en tidsplan, der er kun 8 % under, hvad de fløj i samme periode i 2019.

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.