Annonce:

Annonce:

Forlænger Norwegian-deadline med 50 dage

Irsk domstol udsætter fristen for, hvornår en redningsplan for Norwegian skal vedtages eller droppes. Bobestyrer håber på hurtigere afklaring.

Retten i Dublin afsagde i fredags en opsigtsvækkende kendelse, og forlængede fristen for en eventuel godkendelse af redningsplanen for kriseramte Norwegian ed yderligere 50 dage. Dermed har har bobestyreren i flykoncernen fået frem til 16. april til at sikre kreditorernes opbakning til planen, der omfatter både 4,5 mia. NOK i ny kapital og endnu engang massive nedskrivninger af långivernes og leasingselskabernes tilgodehavender.

Det var netop en række leasingselskaber og banker, som ønskede en længere frist til at gennemgå detaljerne i den omfattende redningsplan. Ifølge flere leasingselskaber fordi de som kreditorer finder, at de tilgodehavender, de bliver bedt om at afskrive, er for store.

Omvendt har bobestyreren i flykoncernen, den irske advokat Kieran Wallace, oplyst, at Norwegian ønsker en hurtigere afgørelse, og at en forlængelse af fristen faktisk kan udgøre et selvstændigt problem i forsøget på at redde flykoncernen. Baggrunden er, at ”jagten” på nye investorer kan blive besværliggjort af, at der ikke foreligger et tilsagn fra et flertal af kreditorer om at medvirke til at realisere redningsplanen.

Til avisen Dublin Times sagde Wallace efter fredagens retsmøde, at han stadig håber at kunne få redningsplanen vedtaget længe før den 16. april.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.