Annonce:

Annonce:

Flyveforbud fra England forlænges

Først fra 1. juledag bliver det igen muligt at flyve fra engelske lufthavne til Danmark.

Den danske regering har forlænget flyveforbuddet fra England med yderligere halvandet døgn, så det først fra den 25. december igen bliver muligt at komme fra England til Danmark med fly. Dermed synes det sidste håb for danskere i England, som ville hjem og fejre julen, slukket.

Samtidig har regeringen indført såkaldt ”skærpede restriktioner” for de rejsende, der indrejser fra England fra den 25. december.  Restriktionerne betyder bl.a., at udenlandske rejsende med bopæl i England vil blive nægtet indrejse i Danmark. Undtaget er dog omsorgspersoner til mindreårige børn samt familie eller øvrige nære relationer til alvorligt syge i Danmark, som vil blive lukket ind i Danmark, hvis de kan fremvise en negativ Corona-test, der er højest 72 timer gammel.

For de rejsende, der har bopæl i Danmark, opfordrer Justitsministeriet i en pressemeddelelse til, at man går i frivillig selvisolation i 10 dage efter indrejse.

Flyveforbuddet fra England blev iværksat med start den 22. december på grund af udbredelsen af en særlig mutation af Covid 19, der har spredt sig i landet, og som er op til 70% mere smitsom end den gængse Covid 19 virus.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.