Annonce:

Annonce:

Flyr bestiller Boeing 737 MAX

Norges nyeste flyselskab Flyr har underskrevet en hensigtserklæring om at lease seks Boeing 737 MAX 8'er med mulighed for yderligere fire. De nye fly leveres i begyndelsen af 2022.

“Beslutningen om at vælge den nyeste generation af Boeing-fly er i overensstemmelse med myndighedernes mål om en mere bæredygtig udvikling inden for luftfart,” sagde Flyrs administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i en erklæring.

”Samtidig opfylder vi gerne kundernes ønske om at flyve med det nyeste fly med de laveste CO2-emissioner. Den nye flytype udleder i gennemsnit op til 14% mindre CO2 i forhold til tidligere modeller. ”

Flyr vælger den bæredygtige løsning

Flyr har i øjeblikket en flåde af fire leasede Boeing 737-800’er og havde sin første kommercielle flyvning i juni. Det første af disse fly ankom først til Flyr i maj. Alle fire fly har en estimeret slutdato for leasingperiode i 2026.

“Vi er glade for, at Flyr har besluttet at overgå til 737-8. 737-8 vil hjælpe Flyr med at reducere sine driftsomkostninger ved at reducere brændstofforbruget og derved reducere støj og CO2-emissioner, siger Ricardo Cavero, Vice President Europe Sales & Marketing, Boeing Commercial Airplanes.

Ifølge Flyr er bæredygtighed er en vigtig del af selskabets forretningsmodel, og det vil altid vælge de mest klimavenlige muligheder. MAX flyenes lave emissionsrate ser ud til at være en væsentlig faktor i Flyrs beslutning om at gå med flytypen.

”Valget af helt nye fly viser, at Flyr tager bæredygtighed og komfort alvorligt. Dette er det rigtige valg for fremtiden, både fra et teknologisk og miljømæssigt perspektiv, ” siger Espen Poulsen fra Flyr Pilot Association.

Air Lease begynder at levere de første 737 MAX 8’er i første halvdel af næste år. Leveringen af ​​de fire valgfrie fly er foreløbig beregnet til 2023.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.