Flere flyvninger med Finnair til New York

Finnair øger antallet af afgange til John F. Kennedy International Airport i New York i sommersæsonen 2020.

I den kommende sommersæson 2020 tilføjer Finnair yderligere frekvenser til sin JFK-rute mellem New York og Helsinki. Mellem den 4. april og 24. oktober øger Finnair med tre ekstra ugentlige afgange på mandage, torsdage og lørdage.

Derudover tilføjer de yderligere en fjerde afgang på tirsdage mellem den 4. maj og 24. oktober, ligesom en ekstra femte afgang bliver tilføjet på søndage i højsæsonen mellem 8. juni og 30. august.

Finnair har fløjet til New York i over 50 år og opererer i øjeblikket daglige flyvninger til JFK-lufthavn. Med de nye frekvenser tilføjer Finnair i alt 250 flyvninger mellem begge destinationer. De nye afgange flyves primært med Airbus A350-fly, skriver Finnair i en pressemeddelelse.

– I over 50 år har vores JFK-flyvninger været Finnairs flagskibsrute i Nordamerika, og vi er virkelig glade for endelig at introducere A350 på denne vigtige rute. Mens vi forbereder sommerrejseplanerne, vil vores kunder også have fleksibiliteten ved at kombinere deres rejse med vores andre transatlantiske partnere, der opererer over 105 ruter mellem Europa og Amerika,” siger Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Kommentarer är stängda.