Annonce:

Annonce:

Finnair tilbage til Bergen og Tromsø

Fra 14. december begynder Finnair igen at flyve mellem Helsinki og Bergen og Tromsø i Norge. Ruterne vil blive betjent af det norske regionale flyselskab Widerøe, men flyvningerne sælges og markedsføres af Finnair.

“Vi er glade for at genstarte vores flyvninger til Bergen og Tromsø,” siger Ole Orvér, Chief Commercial Officer hos Finnair. ”Finske rejsende vil nyde direkte fly til den norske kyst, kendt for sin betagende natur og ideelle muligheder for at udforske de smukke fjorde. Vi er også glade for at kunne tilbyde vores kunder i Norge gode forbindelser til Finnairs netværk til Europa, Asien og USA.”

I vintersæsonen frem til slutningen af ​​marts flyves der fra Bergen til Helsinki på onsdage, fredage og søndage. I sommersæsonen fra begyndelsen af ​​april flyver Finnair dagligt til Bergen. Flyveturen mellem Tromsø og Helsinki foregår tirsdag, torsdag og lørdag. Tidsplanerne vil tilbyde kunderne bekvemme forbindelser til Finnairs europæiske netværk, samt Finnairs netværk til Asien og USA.

Flyvningerne vil blive udført med Dash 8-400 fly. Service ombord vil være baseret på Finnairs to-klasse servicekoncept.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.