Annonce:

Annonce:

Færre restriktioner giver booking-løft til EasyJet

Viser at den underliggende efterspørgsel er der, vurderer topchef i lavprisselskab.

Engelske EasyJet har noteret en markant vækst i antallet af bookinger på indenrigsflyvninger  december måned. Og ifølge selskabet er den voksende rejselyst en direkte konsekvens af, at de britiske myndigheder har lempet rejserestriktionerne, blandt andet med en fem dages midlertidig ophævelse i juledagene.

I den kommende uge lempes de britiske rejserestriktioner, som for øjeblikket hindrer udlandsrejser fra landet, og samtidig har myndighederne mindsket kravene til den karantæneperiode, ankommende til landet skal i; den nedsættes fra 14 til fem dage, dog forudsat, at de rejsende kan fremvise en negativ Corona-test.

Ifølge den svenske topchef i EasyJet, Johan Lundgren, er det stigende antal bookinger godt nyt for flyindustrien generelt, fordi det viser, at kunderne stadig er i markedet for rejser, hvis rejserestriktionerne lempes: ”Vi kan se at den underliggende efterspørgsel findes, så snart restriktionerne lempes” siger Lundgren.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.