Emirates: Fyrer 9.000 ansatte

Topchef bekræfter bange anelser hos medarbejdere.

Flyselskabet Emirates planlægger at afskedige 15% af sine 60.000 ansatte, svarende til 9.000 medarbejdere. Det bekræfter selskabets topchef, Sir Tim Clark overfor engelske medier.

Medarbejderne i det Dubai-baserede flyselskab har gennem længere tid givet offentligt udtryk for frustration over manglende kommunikation fra ledelsen under Corona-krisen, men fredag bekræftede topchefen så, at der er en omfattende fyringsrunde på vej.

”Vi bliver nødt til at afskedige en masse, og det samlede antal fyringer vil formentlig svare til 15 pct. af de ansatte”, siger Clark og tilføjer, at man endda ikke er lige så hårdt ramt som andre i branchen.

Ifølge en analyse fra IATA, der repræsenterer 290 flyselskaber verden over, vil op imod en million ansatte i verdens flyselskaber miste deres job i år, som følge af Corona-pandemien. Samtidig, spår analysen, vil flybranchen gå glip af mindst 559 mia. kr. i omsætning i 2020.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA