Annonce:

Annonce:

EasyJet skærer i vinterprogram

Forsigtig optimisme aflyst af nye, dystre udsigter, målt på forudbestillinger i august måned.

EasyJet havde tidligere planlagt at genoptage 40% af sit oprindelige rutenet i vinterprogrammet 2020/21. Men nu konstaterer selskabet, at efterspørgslen har udviklet sik svagere end forventet i august måned, og derfor reduceres kapaciteten nu yderligere.

I en børsmeddelelse forklarer lavprisselskabet, at forbrugernes tillid til, at det bliver mere sikkert at rejse, lider under den engelske regerings ”løbende og konstante opdatering af restriktioner og karantæneregler”. EasyJets melding om yderligere reduktion af vinterprogrammet kom da også mindre end et døgn efter, at det britiske Udenrigsministerium genindførte rejserestriktioner for syv græske ferieøer.

EasyJet forventer nu at kunne gennemføre 38% af sit normale vinterprogram i årets sidste kvartal, men selskabet understreger, at man holder ”nøje øje” med bookingsituationen, og at man er klar til meget hurtigt igen at justere sin planlægning, hvis bookingsituationen tilsiger det.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.