Annonce:

Annonce:

easyJet rekrutterer 1500 til kabinen

easyJet har lanceret sin årlige rekrutteringskampagne for kabinepersonale, der skal flyve næste sommer for at imødekomme den forventede stigning i efterspørgslen. easyJet forventer at rekrutterer 1500 til sine sommeroperationer mellem marts og oktober næste år.

Med tilstrækkeligt mange piloter allerede på plads til at understøtte operationer for sommeren 2022, ansætter selskabet 150 nyuddanede piloter i Storbritannien, som oprindeligt skulle slutte sig til flyselskabet i begyndelsen af pandemien. De tiltræder nu mellem januar og april 2022. Udover dette planlægger flyselskabet at påbegynde rekruttering af erfarne Airbus-piloter, der skal have base i Europa.

Johan Lundgren, easyJet CEO kommenterede: “Med genopretningen i gang er vi klar og i stand til at gribe nye muligheder, og vores sæsonbesætninger er en integreret del af dette. Som det største britiske flyselskab er vi stolte af at beskæftige tusindvis af mennesker over hele landet såvel som i Europa, og vi har været glade for den overvældende respons indtil videre med mere end 11.000 ansøgere til de 1500 stillinger. Vi er især glade for, at vi se mange  nyuddanede piloter endelig slutte sig til os, efter at de blev forsinket af pandemiens begyndelse.

“Vi vil fortsætte med at tage afgørende skridt for at fange yderligere muligheder sideløbende med vores planlagte organiske vækst. Vi ser frem til at bringe disse besætninger ombord med os til sommer, så vi kan tilbyde det største udvalg og den bedste værdi på tværs af vores europæiske netværk, for både fritids- og erhvervskunder.”

I sidste uge bekræftede easyJet, at det i sommeren 2022 vil udvide sin britiske flåde med yderligere tre fly på sine baser i Bristol og Manchester. Manchester-basen bliver større end nogensinde med 20 fly baseret der, der forbinder det nordvestlige med nøglebyer og feriedestinationer i hele Europa.

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.