Annonce:

Annonce:

Domstol godkender Norwegians rekonstruktion

Risikoen for en konkurs i Norwegian synes at fortone sig efter at lavpriskoncernen nu har fået norsk domstols godkendelse af sin rekonstruktionsplan.

Med godkendelsen har domstole i både Norge og Irland godkendt rekonstruktionsplanerne, og dermed også den massive gældsreduktion, som er en af forudsætningerne.

Forud for domstolenes godkendelse er gået en proces hvor kreditorerne i Norwegian skulle acceptere en voldsom nedskrivning af deres tilgodehavender. Det er sket ved afstemning, og med et stort flertal af kreditorer, som accepterede nedskrivningen, var den norske domstols godkendelse ventet.

Næste skridt for Norwegian bliver nu at finde nye investorer, som skal sætte mindst 4,5 mia. norske kr. i frisk kapital på spil, i forsøget på at gøre lavprisselskabet levedygtigt igen. Ifølge koncernchefen i Norwegian, Jacob Schram, ventes kapitalindhentningen at være gennemført inden udgangen af maj i år.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.