Annonce:

Annonce:

Dansk selskab runder 500 fly

Det danske flyleasingselskab Nordic Aviation Capital (NAC) har nu opnået en flåde på over 500 fly.

Nordic Aviation Capital offentliggjorde ved en konference i Dublin, at selskabet har nået en milepæl med 500 fly i flåden. Derudover har selskabet åbnet et nyt hovedkvarter i Gardens International i Limerick, Irland.

– At nå en flåde på 500 fly er en betydelig milepæl for virksomheden, og det, kombineret med vores nylige flytning til Gardens International, vil gøre det muligt for os at realisere og opfylde vores fremtidige planer for vækst og udvikling af NAC, siger Søren M. Overgaard, administrerende direktør hos NAC.

Flåden på 500 fly består af ATR 42, ATR 72, Bombardier Dash 8, CRJ900/1000, Airbus A220 og Embraer E-Jet.

Selskabet har også fået en god finansiel start på det nye år og præsenterede i regnskabsåret 2019/2020 deres stærkeste første halvår i sin 30-års historie. Regnskabet blev næsten en fordobling i forhold til samme regnskab året før ifølge en pressemeddelelse.

– Vores historiske præstation i første halvår demonstrerer, at vi er i gang med en god start på vores imponerende vækstbane, siger direktøren.

Nordic Aviation Company leaser fly til 77 selskaber I 50 forskellige lande, herunder British Airways, Air Canada og LOT.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.