Annonce:

Annonce:

CPH lander gigantunderskud

Halvårsresultat på minus 851 mio. Gæld øget med trekvart mia.

Det er ikke den sædvanlige drømmeforretning at drive storlufthavn under Corona-pandemien, og halvårsresultatet for Københavns Lufthavne A/S bekræfter billedet af en industri i krise.

Med et underskud før skat på 851 mio. kr. og 734 mio. kr. i øget gældsoptagelse er der således langt til forrige års massive overskud og vækst i passagertal. Passagertallet i årets første seks måneder har da også været 90% under niveauet fra 2019, med blot 1,4 mio. rejsende og en omsætning, der faldt med 79% til 447 mio. kr.

Alligevel forventer lufthavnsdirektør Thomas Woldbye, at situationen vil udvikle sig positivt i den kommende tid: ”I takt med at passagerne og flytrafikken vender tilbage, ser vi nu på, hvor der er behov for at genansætte. I første omgang har vi kaldt alle hjem fra arbejdsdelingen. Vores organisation er nu slankere og mere smidig, og mens vi genansætter, gør vi det i erkendelse af, at der fortsat er usikkerhed om den fremtidige genopretning” lyder det fra direktøren i en pressemeddelelse.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.