Annonce:

Annonce:

CPH: Holder åbent for lånte penge –  skærer ned igen

Lufthavnsselskab gør brug af statslig støtteordning om arbejdsfordeling for at holde antallet af fyringer nede.

København Lufthavne A/S oplyser, at man går i gang med at reducere sine personaleomkostninger, så det svarer til en nedgang på 325 fuldtidsstillinger. Antallet af opsagte medarbejdere bliver dog noget lavere, idet lufthavnen i videst muligt omfang vil benytte den statslige støtteordning om fordeling af arbejdet, der trådte i kraft i september. Ordningen løber resten af 2020.

I årets første ni måneder har lufthavnen, samlet set, haft et underskud på 454 mio. kr. mod et overskud i samme periode sidste år på 1,1 milliard. Samtidig er antallet af passagerer, der har benyttet lufthavnen i periode, faldet med næsten 72%.

Ifølge den administrerende direktør i CPH, Thomas Woldbye, har man gjort brug af løbende hjælpepakker og støtteordninger løbende, siden Corona-krisen satte ind i foråret. Men det har ikke været tilstrækkeligt, og reelt har lufthavnsselskabet derfor holdt åben for lånte penge i de seneste to regnskabskvartaler.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.