Annonce:

Annonce:

Corona-smittet mand klædte sig ud som konen og boardede fly

Indonesisk mand købte billet i sin hustrus navn og klædte sig ud som hende for at komme med flyet.

En Corona-smittet mand brugte sine kreative evner, da han ville med et Citilink indenrigsfly til Ternate i den østlige del af Indonesien.

Med en positiv PCR-test kunne manden ikke flyve som sig selv. Derfor købte han en billet, blot i hustruens navn i stedet for sit eget. Han udstyrede sig med en Niqab og fruens identitetspapirer, og checkede derefter ind og boardede flyet.

Og i første omgang fungerede løsningen for den Corona-smittede passager. Ingen stoppede ham, alle sikkerhedschecks forløb uden problemer, og flyet lettede med den udklædte mand ombord.

Imidlertid blev den mandlige passager tilsyneladende overmodig under flyvningen, og på passagertoilettet skiftede han igen tøj, nu tilbage til sin egen beklædning.

Det blev opdaget af besætningen, som ikke forstod, at det, der ved afgangen var en niqab-klædt kvinde, pludselig var blevet til en mand. Da man efterfølgende dobbelttjekkede med passagerlisten blev mandens forklædningsnummer opdaget, og han blev anholdt ved ankomsten til Ternate.

Indonesien er, i lighed med flere andre lande i Sydøstasien, hårdt plaget af høje smittetal. I Indonesien blivr der konstateret omkring 50.000 nye smittetilfælde dagligt for tiden.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.