Cathay-direktør stopper efter protester i Kina

To direktører i det Hongkong-baserede flyselskab Cathay Pacific har sagt op efter store protester i Hongkongs lufthavn.

Cathay Pacifics administrerende direktør, Rupert Hogg, og Paul Loo, der er chief customer and commercial officer, har begge trådt tilbage.

Det sker efter, at flyselskabet har været involveret i den store konflikt, der har stået på i Kina den seneste tid. Kinas regering forbød de ansatte i flyselskab i at deltage i protesterne, og Rupert Hogg advarede medarbejderne, at de kunne blive fyret, hvis de støttede eller deltog i protesterne. Men det kunne ikke holde medarbejderne tilbage. Cathay Pacific endte med at fyre en pilot og to lufthavnsmedarbejdere, efter de deltog i protesterne.

Det skriver Travelmole.com.

– Det har været en ære at lede Cathay Pacific Group de seneste tre år. Jeg er overbevist om Hongkongs fremtid som den centrale luftfartshub i Asien. Det har dog været nogle udfordrende uger for flyselskabet, og det er rigtigt, at Paul og jeg tager ansvar som ledere af virksomheden, siger Rupert Hogg.

Augustus Tang er nu blevet udpeget til ny administrerende direktør for Cathay Pacific, og Ronald Lam overtager stillingen som chief customer and commercial officer.

Kommentarer är stängda.