Annonce:

Annonce:

Brussels Airlines passagerer til New York strandet

Dusinvis af mennesker var lørdag strandet i Europa anden nat i træk, efter at deres fly til USA sikkerhedslandede i Dublin efter en motorfejl.

Flyet fra Brussels Airlines var på vej fra Bruxelles til New York fredag, da piloterne udsendte en “pan-pan”, som indikerer et problem. Pan Pan er mindre alvorligt end en “mayday”. Flyet sikkerhedslandede efterfølgende i Dublin.

De 154 passagerer tilbragte natten på hoteller i Dublin, før de blev fløjet til Paris hvorfra de skulle rejse videre til New York samme dag. Alle fly til New York viste sig at være fulde, kun dage før Thanksgiving-ferien i USA, og havde derfor ikke ledige pladser til alle de ekstra passagerer fra Brussels Airlines. Derfor tilbragte mange af dem endnu en på hotel.

“Vi har gjort vores yderste for at give omsorg til vores passagerer under vanskelige forhold, men desværre kunne vi ikke levere en optimal løsning til alle. Vi beklager meget den ulejlighed, dette medførte for vores kunder.” sagde flyselskabet.

 

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.