Annonce:

Annonce:

BRA forlænger flyvesæson til Scandinavian Mountains Airport

Det svenske flyselskab BRA har på søndag de første flyvninger fra Göteborg og Växjö til Scandinavian Mountains Airport, og flyselskabet forlænger flyvesæsonen til lufthavnen til at løbe over påsken fra visse lufthavne.

Flyselskabet BRA forlænger flyvesæsonen til Scandinavian Mountains Airport fra Bromma, Ängelholm og Malmø til at vare til og med påsken. Det fortæller Gunnar Lenman, administrerende direktør for Scandinavian Mountains Airport, i en pressemeddelelse.

– Efterspørgslen efter flybilletter fra Bromma, Ängelholm og Malmø har været så stor, at BRA nu har forlænget flyvesæsonen til at løbe over påsken. Det håber vi, at de også bliver nødt til at gøre med de nye linjer fra Göteborg og Växjö, fortæller Gunnar Lenman.

Flyselskabet har på søndag de første flyvninger fra Göteborg og Växjö til den nye lufthavn.

– Flyvetiden fra Göteborg er 75 minutter og fra Växjö 80 minutter. Med vores superkorte bustransfer ud til skisportsstederne betyder det, at en rejsende kan stå på skiløjperne ca. 2 timer efter afrejse. Jeg tror, ​​at både beboere fra Växjö og Göteborg sætter pris på. Jeg synes også, det er ret unikt på markedet, siger Gunnar Lenman.

Siden indvielsen, den 22. december, er 50 flyvninger med 3.000 passagerer landet i Scandinavian Mountains Airport med direkte ruter fra København, Aalborg, London, Bromma, Ängelholm og Malmø.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.