Annonce:

Annonce:

Bombetrussel mod dansk reklamebureau efter SAS-reklame

Reklamefirmaet bag den kritiserede SAS-reklame blev udsat for en bombetrussel torsdag. Store politistyrker rykkede ud til virksomhedens lokaler i København.

Politiet blev varslet om en trussel mod det norskejede reklamebureau & Co ved 5-tiden torsdag morgen. Det bekræfter politiets talsmand Henrik Brix. En bombeenhed fra Forsvaret var på stedet sammen med politibiler og ambulancer.

– Jeg kan bekræfte, at det er en bombetrussel, og at politiet undersøger stedet. Vi følger deres instruktioner og afventer situationen. Det er naturligvis meget trist for vores medarbejdere, siger reklamebureauets manager Mikael Jørgensen til DR.

Meddelelsen provokerede
Reklamen, der hævdede, at intet er skandinavisk, blev mødt af en storm af negative reaktioner på sociale medier. Filmen blev fjernet fra både SAS’ Facebook- og Youtube-sider onsdag formiddag, men senere samme dag blev en ny, redigeret reklamevideo publiceret.

I den tidligere video blev der spurgt, hvad der egentlig er skandinavisk, og svaret: Ingenting. Men nu er svaret blevet klippet ud i den nye udgave. Til gengæld forklarer de stadig, at rugbrød er fra Tyrkiet, demokrati fra Grækenland, og de svenske kødboller forklares også at være fra Tyrkiet.

SAS reagerede på kritikken på de sociale medier ved at forklare, at det var et ”koordineret angreb” og tilføjede, at kampagnens meddelelse blev misforstået.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.