Annonce:

Annonce:

Bestyrelsesformand: Vi har på ingen måde givet op

Niels Smedegaard erkender, at Norwegian står overfor en ”utrolig svær opgave”, men tilføjer at der stadig er to eller tre scenarier i spil, der kan hjælpe lavprisselskabet gennem krisen.

”Vi arbejdede på et scenarium hvor den norske stat trådte til, som regeringer har gjort det over hele Europa. Men der har man desværre besluttet sig for at sige nej. Det gør den i forvejen alvorlige situation kritisk for selskabet,” siger Smedegaard til Berlingske Tidende.

Bestyrelsesformanden tilføjer, at man nu kigger på ”to-tre andre planer”, som man har arbejdet parallelt med under forhandlingerne med den norske regering. ”Det melder vi ud om inden så forfærdelig længe” tilføjer han.

Smedegaard vil og ikke afsløre i detaljer, hvad de alternative finansieringsplaner for selskabet går ud på: ”Det kan jeg ikke sige meget om lige nu. Men der skal mere likviditet til, og det er der en række muligheder for. Ingen af dem er nemme med de udsigter, der er, men vi bliver ved så længe, der er muligheder, tilføjer han.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.