Annonce:

Annonce:

BA i mia-stor nyemission

Vil hente godt 20 mia. kr. i ny aktietegning, som byder på anseelig rabat i forhold til den nuværende aktiekurs. Samtidig varsler flykæmpen yderligere reduktion i kapaciteten i fjerde kvartal.

British Airways er på vej med en såkaldt rettet nyemission, der ventes at indbringe 2,75 mia. Euro, svarende til ca. 20 mia. kr. Ifølge selskabet selv bliver det til en tegningskurs, der giver aktionærerne en betydelig rabat i forhold til den aktuelle aktiekurs.

I en såkaldt trading update fortæller selskabet også, at kapaciteten i årets fjerde kvartal vil være yderligere reduceret på grund af en skuffende udvikling i bookingsituationen i august. Tidligere på sommeren forventede BA, at man i kvartalet have en kapacitet på 54% af, hvad man havde i samme periode sidste år. Men nu regner British Airways kun med at være på 40% kapacitet i forhold til fjerde kvartal 2019.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.