Annonce:

Annonce:

Avianca ude af kapitel 11

Avianca meddelte den 1. december 2021, at selskabet har afsluttet sin finansielle omstrukturering og er kommet ud af kapitel 11 som et mere effektivt og finansielt stærkere flyselskab med betydeligt reduceret gæld og over 1 milliard dollars i likviditet.

Efter at være gået gennem Chapter 11-processen på 18 måneder, har Avianca fornyet sin forretningsmodel til at være væsentligt mere effektiv og finansielt stærkere flyselskab . Selskabet forpligter sig fremadrette til at levere pålidelig og rettidig service, og kombinerer et tilbud, der inkluderer de bedste egenskaber fra lavprisflyselskaber, hvilket gør det muligt at være det mest bekvemme rejsealternativ for millioner af passagerer i Latinamerika og verden.

Roberto Kriete, bestyrelsesformand, udtalte: “Vi er meget stolte af det arbejde, som Avianca-teamet har udført, der har fået virksomheden til at komme ud af kapitel 11 som en økonomisk stærkere organisation. Mens vi er på rette vej, skal vi forblive forsigtige da pandemiens endnu ikke er afsluttet, og vi skal forblive fokuserede på at eksekvere vores nye forretningsplan. Jeg har al tillid til, at med støtte fra vores investorer, vil denne virksomhed fortsætte med at vokse, mens den forbinder  Latinamerika .”

I henhold til den godkendte omstruktureringsplan vil de nye aktionærer investere i Avianca Group International Limited, et nyt holdingselskab hjemmehørende i Storbritannien, konsolidere koncernens investeringer i alle dens datterselskaber, inklusive Aerovias del Continente Americano, dets colombianske datterselskab samt flyselskabet TACA International. Det tidligere holdingselskab, Avianca Holdings, var hjemmehørende i  Panama .

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.