Annonce:

Annonce:

Air France og KLM har indført afgift for bæredygtigt brændstof

Air France og KLM har fra starten af ​​denne uge (10. januar) indført en ny afgift for bæredygtigt luftfartsbrændstof (SAF) til deres billetpriser.

Søsterselskaberne vil sammen med datterselskabet Transavia lægge gebyret på op til €12 til deres billetpriser for alle afgange fra Frankrig og Holland, inklusive transitpassagerer.

Afgiften for økonomibilletter vil variere fra €1 pr. flyvning inden for Europa til op til €4 for interkontinentale flyvninger. For business class-billetter vil afgiften variere fra €1,50 til €12, afhængigt af flyrejsens varighed.

Air France-KLM Group udtaler, at tiltaget ville gøre passagerernes rejser “mere bæredygtige” og SAF-efterspørgslen vil “øge drastisk”, da luftfartsindustrien sigter mod at nå netto-nul CO2-emissioner i 2050.

Ifølge Fahmi Mahjoub, generaldirektør i Storbritannien og Irland for Air France og KLM, dækker SAF-produktion på verdensplan kun omkring 0,1 % af det samlede brændstofforbrug i luftfartsindustrien.

“Vi skal have sat fart på produktionen, og det er derfor, vi nu gradvist inkorporerer SAF i vores flyvninger med afgang fra Frankrig og Holland.

“Da størstedelen af ​​Air France- og KLM-passagererne har en mellemlanding eller en transfer i Frankrig eller Holland, er vi glade for at kunne tilbyde de fleste af vores kunder et mere bæredygtigt produkt.”

Udover at tilføje SAF-afgiften til flybilletpriserne, vil Air France-KLM også give passagererne mulighed for at betale ekstra for at dække en procentdel af forskellen i omkostningerne mellem almindeligt brændstof og dyrere SAF.

“Vi ved, at der er en stor efterspørgsel efter mere bæredygtig luftfart, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på muligheden for at tilføje så meget SAF, som de gerne vil,” tilføjede Mahjoub.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.