Annonce:

Annonce:

Afvikler første irske datterselskab

Norwegian-selskab med 24 fly sendes i konkurs i Irland efter beslutning om at droppe langdistanceflyvninger.

Efter sidste uges melding fra Norwegian-ledelsen om, at langdistanceflyvning ikke er en del af det fremtidige forretningskoncept for flykoncernen, sendes det første datterselskab med ejerskab af langrutefly nu i konkurs.

Det er det irske datterselskab Torskefjorden Leasing, som bliver afviklet. Selskabet råder over 24 fly, og dett er formelt den irske bobestyrer, Kieran Wallace, der har bedt retten i Dublin om at tage selskabet under konkursbehandling.

Ifølge irske medier har ingen kreditorer modsat sig konkursen. Norwegian har søgt irsk konkursbeskyttelse for en række datterselskaber, mens det norske moderselskab har opnået konkursbeskyttelse i Norge.

Konkursen i det irske datterselskab er ikke uventet. I forbindelse med meldingen om at droppe langdistanceflyvninger oplyste koncernchef Jacob Schram således at man i praksis vil skære langdistanceforretningen fra ved at begære de datterselskaber konkurs, der har stået for denne del af forretningen.

Afviklingen af langrutedriften i Norwegian vil, ifølge ledelsen, koste omkring 2.000 medarbejdere deres job i den norske flykoncern.

KOMMENTARER

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.